EL MÓN DEL VI

Viatja pel món a través del vi amb nosaltres i descobreix olors i sabors que et transportaran a països com Austrália, Argentina o Sud-àfrica.

Aquí podeu trobar tota la informació sobre el món del vi, les Denominacions d'Origen, vins varietals, enllaços per comprar vins, accessoris, llibres d'enologia i molt més.


El Vell i el Nou Món

No hi ha una norma absoluta per classificar els diferents tipus de vins que hi ha. Una forma practicada per les institucions vinícoles respecta l'expressió Vell Món per als vins d'Europa i Àsia Menor, que llista els vins segons la regió de la qual procedeixen, on el terme "denominació d'origen" és obligatori per comercialitzar els vins i nou Món per als vins d'Amèrica, Austràlia, Nova Zelanda i Àfrica del Sud, on es dóna preferència a anomenar els vins segons el tipus de raïm que s'ha fet servir. En el context vinícola, "Nou Món" significa tot el que no és "Vell Món".

La diferència entre els dos tipus de classificacions rau en el fet que el Nou Món, en estar menys restringit per la tradició vinícola europea, ha preferit comercialitzar els seus vins com a varietals. Un vi varietal és aquell elaborat amb un sol tipus de raïm, o és una barreja on hi ha un tipus de raïm que predomina sobre els altres.


Principals productors de vi del món.

CONEIX I PROVA ELS VINS DELS CINC CONTINENTS.

Deixa't seduir per les nostres recomanacions i gaudeix de tot el que envolta El Món del Vi.

Vins del Món als millors preus i sense despeses d'enviament.


Accessoris per al vi

 

 

Vinoteca Vinamour 45D 

Marca Klarstein

Gaudeix del vi amb els accessoris més ben valorats: neveres per a vi o vinacoteques, copes, decantadors, llevataps, termòmetres, sets d'accessoris...